Де Каспрук шукатиме 300 мільйонів на міст?

04.12.2019

Каспрук пообіцяв за три роки з’єднати Гравітон з Головною. Вартість проєкту майже 300 мільйонів гривень. Але у 2017 році депутати вже говорили про те, аби тунелем з’єднати Головну з Гравітоном через Південно-Кільцеву. Та тоді Олексій Каспрук виступав проти цього проєкту. Мовляв – дорого.

«Країна і місто не знаходяться в тому фінансовому стані для того щоб реалізовувати такі потужні інфраструктурні проекти. З нашим бюджетом річним в місті взагалі нічого не можливо буде робити: ні дороги, ні міжбудинкові проїзди, ні ремонти в школах, ні в садочках.

Треба іноді приземлятися на грішну землю і думати про практичні речі які сьогодні можуть покращити життя чернівчан», – зазначав два роки тому мер про подібний проєкт.

Тунель як і міст через залізничний переїзд був запланований у генеральному плані Чернівців. 

Та днями Каспрук презентував проєкт на 300 мільйонів і ні слова не сказав про те що це дорого, не на часі і про те, що деякі будинки доведеться знести. Промовчав міський голова і про те, що мешканці цього району виступили проти, особливо ті чиї будинки і городи опинились в зоні будівництва мосту Каспрука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи