Голова ОДА Сергій Осачук розповів про перші кадрові призначення

02.12.2019

Наталія Гусак та Богдан Ковалюк стануть заступниками голови Чернівецької ОДА. Про це під час брифінгу, який пройшов на сходах «будинку з левами», розповів голова облдержадміністрації Сергій Осачук.

У Чернівецькій облдержадміністрації готуються перші кадрові призначення на посади заступників голови ОДА. Ними, ймовірно, стануть депутат міськради Богдан Ковалюк та громадська активістка Наталія Гусак. Сергій Осачук зазначив, що їх призначили радниками, оскільки процедура призначення заступників складна.

Це буде призначення на посади заступників голови ОДА. Оскільки процедура призначення моїх заступників є складною, вона затягнута в часі. А вони (Наталія Гусак та Богдан Ковалюк – ред.) мені як соратники і помічники потрібні уже. Тому найлегший спосіб їх залучити до команди – через помічників, радників і патронатну службу“, – зазначив Сергій Осачук.

За словами голови облдержадміністрації він планує завершити формування своєї команди до кінця грудня. Це стосується заступників голови ОДА та голів РДА. Він зазначив, що це будуть нові люди, які мають авторитет в експертному середовищі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи