З моменту припинення повноважень Каспрука у Чернівцях зробили доріг більше ніж за всю його каденцію, – Василь Продан

29.11.2019

Після дострокового припинення повноважень Каспрука у липні 2018-го року у місті нарешті стали капітально ремонтувати дороги.

Минулого року з бюджету міста на ремонт доріг передбачали 40 мільйонів гривень. На 2020-ий рік передбачено 60 мільйонів на ремонт доріг. Але в 2019 році виділили значно більше коштів на ремонт доріг, адже і не використані кошти попередніх років, і перевиконання бюджету, направляли на  ремонт доріг.

Як розповів у програми “Чия правда” на телеканалі “Чернівецький промінь” секретар міськради Василь Продан це пов’язано з тим, що в місті роками не ремонтували дороги і через це пересуватись транспортом у місті стало просто неможливо. Це призводить до незручностей і зайвих витрат.

Розбиті чернівецькі дороги це наслідок безгосподарності міського голови, адже з 2014-го року до липня минулого року, дороги в місті капітально не ремонтували і йому увесь час, щось заважало.

«З 26 липня 2018 року, коли припинили повноваження Олексію Каспруку і по сьогодні, коли департаментом ЖКГ керує Володимир Бешлей, у Чернівцях зроблено доріг більше ніж за всю каденцію Олексія Каспрука», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи