Сергій Осачук розповів про свій перший робочий день на посаді голови ОДА (відео)

26.11.2019

Новий голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук записав відеозвернення зі свого робочого кабінету, в якому він розповів про те, як пройшов його перший робочий день на посаді. Цей відеозапис з’явився сьогодні на Facebook-сторінці Чернівецької ОДА.

Осачук розповів, що сьогодні мав низку зустрічей, які стосувалися життєво важливих питань Чернівецької області.

Це були представники Селятинської громади з наших буковинських Карпат. Це була селекторна нарада із прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком про дуже важливі і нагальні, актуальні питання зі сфери охорони здоров’я“, – сказав голова ОДА.

Він додав, що у взаємодії з депутатами Чернівецької обласної ради ОДА необхідно перевести всі обласні комунальні заклади охорони здоров’я у “новий формат”.

Їх треба забезпечити комп’ютерами, підключити до системи електронних послуг у сфері охорони здоров’я. Все, що стосується вакцинації – Чернівецька область, на щастя, не є серед гірших. У нас показники навіть – вище середнього“, – сказав Сергій Осачук, закликавши буковинців подбати про своє здоров’я.

Давайте заберемо і мінімізуємо будь-яку можливість нашкодити нашому здоров’ю. І вакцинуємося, ці вакцини доступні у всіх медичних закладах нашої області. Не треба цього боятися“, – додав голова ОДА.

Окрім того Осачук повідомив, що сьогодні об 11.00 він провів “дуже важливу зустріч” робочої групи із затвердження Плану стратегічного розвитку Чернівецької області на період до 2027 року.

Посадовець додав, що “експерти його надихають на роботу”.

Сьогодні я відчув, що є з ким край боронити. Я вам дякую за те, що ви поряд зі мною“, – сказав Сергій Осачук.

Зазначимо, що своє відеозвернення голова ОДА записав на тлі годинника у робочому кабінеті.

“Він символізує лише одне – що сьогодні розпочався відлік часу, коли я заступив на таку відповідальну посаду”, – додав Осачук.

Джерело: «Молодий буковинець»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини