Чи покарає Каспрук підлеглих, які винесли на сесію проекти рішень, які він заветував?

26.11.2019

Люди з інвалідністю першої групи, родина загиблого та учасники АТО не отримали земельні ділянки через примхи та порушення законів міським головою Олексієм Каспруком.

Нагадаємо мер заветував 6 пунктів виділення земельних ділянок чернівчанам. Найцікавіше, що рішення про виділення цих ділянок готували підлеглі Каспрука. Тож тепер, за логікою, міський голова мав би їх покарати за непрофесійно підготовленні рішення. Про це в ефірі програми «Діалоги» розповів депутат міськради Богдан Ковалюк.

«Рішення, які підтримали депутати, йшли на сесію в тій редакції, яку готували та запропонували підлеглі Каспрука. Тому незрозуміло чи буде він тепер карати тих підлеглих, які не вжили необхідних заходів для того щоб вивчити ці питання, винести їх в іншій редакції, надати зауваження, і внесли на розгляд депутатів непідготовлені рішення, і як вважає міський голова несправедливі», – розповів депутат міськради.

Окрім того громадськість обурило і те, як Каспрук цинічно обвів навколо пальця людей з інвалідністю та ветеранів АТО.

Під час сесії вирішили долати вето по 6-ти пунктах в цілому, а у разі не підтримання йти окремо по кожному із пунктів розбираючи конкретно ситуацію кожного чернівчанина. Та після голосування в цілому, міський голова запросив перерву, а потім всупереч законодавству відмовився від свої обіцянок і окремо пункти на голосування не поставив не зважаючи на вимоги депутатів.

«Це називається зловживання владою, коли він маючи право головувати на сесії, не дослуховується до пропозицій депутатського корпусу і не ставиться на голосування ті чи інші депутатські пропозиції. Це є прямим порушення Закону України про місцеве самоврядування», – зазначив Ковалюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини