Каспрука слухати не стали: договір з підрядником по 22-ій школі розривати не будуть

25.11.2019

На останній сесії міськради міський голова Олексій Каспрук, під час обговорення питання ремонту 22-ї школи, заявив, що з підрядником розірвуть договір.

Та як виявилось це була лише гра на камери для піару або ж Каспрук дійсно настільки далекий від цих процесів, що навіть не розуміє усіх наслідків розірвання договору на цій стадії ремонту.

Півтора роки триває ремонт у 22-ій школі, і приводів для розривання договору було більш ніж достатньо. Але ні Каспрук, ні начальник управління освіти Мартинюк, про це не говорили. А коли залишилось пофарбувати дві стіни, Каспрук прокинувся та вирішив пропіаритись та показати як він бореться з недобросовісним підрядником, ризикуючи перетворити 22-гу школу на черговий довгобуд.

Та як виявилось договір з підрядником не розриватимуть, а директор “Поліської логістичної компанії” запевнив гарантійним листом, що завершить роботи до 10-го грудня.

Пояснити чим таке непрофесійне рішення мера обернеться для цього об’єкту, спробувала виконувачка обов’язків директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Василина Маковійчук.

Зрозумійте, технічно та юридично процедура розриву контракту надзвичайно складна. Окрім судової тяганини, яку ініціює підприємець, аби домогтися компенсації, нам доведеться розпочинати нові тендерні процедури. При цьому зазначу, вкрай важко знайти підрядника, який захоче взятися за недовиконані попередником роботи. Крім того, всі ці процедури необхідно буде узгоджувати з НЕФКО. Через що процес буде тривалішим. Тому, ми вирішили дати підряднику останній шанс виправити свої недопрацювання. Якщо він не вкладеться в обіцяні ним самим терміни, договір таки розірвуть“, – розповіла В. Маковійчук у коментарі журналістам ІА АСС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи