Кабінет Карімової Каспрук готовий віддати громадським активістам лише за гроші

22.11.2019

Рівно пів року громадська активістка Ірина Карімова незаконно займала кабінет у міській раді. Завдання, на той момент екс-радниця Каспрука, виконувала надважливі, як казав мер.

І справді робота була дуже важливою, адже більшість часу вона поливала у фейсбуці брудом опонентів Каспрука, захищала його в коментарях, переводила провину за бездіяльність та безгосподарність мера на депутатів і керівників комунальних підприємств, оприлюднювала інформацію у вигідному для Каспрука світлі.

Коли ж журналісти запитали на яких підставах громадський активіст займає кабінет у Ратуші, Каспрук заявив, що так само можуть працювати й інші громадські активісти.

Зважаючи на це виконком прийняв рішення, щоб окрім громадської активісти Карімової, кабінетом №304 могли користуватись й інші активні представники громади міста.
Та вчора Каспрук наклав вето на це рішення. У поясненні до розпорядження міський голова, по суті, запропонував громадським активістам брати в оренду або позичку кабінет, адже положення не містить інших форм використання комунального майна. Та й взагалі, лише Каспрук може вирішувати кому який кабінет давати у користування.

Вже сьогодні на сайті міськради опублікували інформацію, що громадським активістам можна працювати в кабінетах №105, №106а, №308, але тільки не у 304-му, бо там Карімова. Щоправда невідомо чи братимуть з активістів орендну плату за використання кабінету, як це вказано у вето на рішення виконкому, адже положення не містить інших форм використання комунального майна громадськими активістам окрім оренди або позички. Або ж два розпорядження міського голови суперечать одне одному.

Коментарі
  • Разве что с этой антикварной вахлачкой.Туристам показывать за бабки.Развиваем город,поднимаем рейтинг.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини