Басейн у 27-й школі може взимку зруйнуватись через відсутність даху (відео)

20.11.2019

Підрядник демонтував старий дах, а новий встановити не встиг

Більше чотирьох років міський голова Олексій Каспрук обіцяє відновити басейн у 27-ій школі, а віз і нині там.

Чернівецькі діти, які роками чекають на реконструкцію комунального басейну, стали заручниками бездіяльності мера. Басейн, який, за словами Каспрука, мали реконструювати ще у 2015-му році, став черговим свідченням неспроможності міського голови завершити хоча б один серйозний проєкт у місті.

Та якщо раніше басейн просто не реконструювали роками, то тепер, коли роботи в цьому році нібито розпочались, він опинився під загрозою повної руйнації.

Підрядник демонтував старий дах, а новий не встановив. А згодом з недобросовісним підрядником розірвали договір, і поки тривають судові процеси то не можуть навіть законсервувати об’єкт. Тож взимку будівля басейну без даху може просто зруйнуватись і реконструювати вже просто буде нічого.

За мерства Каспрука подібний сценарій відбувається не вперше. Каспрука попереджують про недобросовісного підрядника, з яким всеодно підписують договір, об’єкти не завершуються роками, з підрядником розривають договір і шукають нового. Тим часом вартість об’єктів збільшується на мільйони гривень. Ну і звісно таку безгосподарність Каспрука потім компенсовують коштами з кишені чернівчан.

<p

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини