Каспрук не має керувати нашим містом, – Назар Никорчук, керівник ГО «Доста – Україна»

15.11.2019

Керівник Чернівецького підрозділу ГО «Доста – Україна» Назар Никорчук шкодує про те, що Олексія Каспрука суд поновив на посаді міського голови Чернівців. Про це він розповів у програмі “Про головне” з Антоніною Фігель на телеканалі «Чернівецький Промінь».

Дана громадська організація працює з весни цього року. Назар Никорчук розповів, що вони змушені були створити організацію, адже місто за головування мера Каспрука почало занепадати.

«На даний час наше місто в руйнації. Якщо ми негайно не вирішимо це питання, не буде що рятувати, місто зруйнується.

Я не задоволений роботою мера. Він не має підходу до людей. Він тікає від людей. Я рахую, що якщо  він є керівником міста, то має дати розпорядження комунальним службам виконувати належно свої обов’язки.

Якщо певні служби не виконують свої обов’язки, мер може їх звільнити, відсторонити від роботи та почати службове розслідування. Але він цього не робить.

Олексій Каспрук зобов’язаний з понеділка об’їхати все місто, подивитися на проблеми, які є в місті і дати вказівки, щоб навели порядок. Однак він цього не робить. Я вважаю він не має керувати нашим містом, він не є господарем», – переконаний Назар Никорчук.

Джерело: promin.cv.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи