Карімова підробляє підпис Каспрука? Підпис мера під деякими документами не справжній

12.11.2019

Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук написав журналіст Василь Забродський.

На фото, які опублікував у дописі Забродський, не озброєним оком видно, що підписи під розпорядженням мера в якому він заветував деякі рішення міськради та на іншому документі – не ідентичні.

«Поки Каспрук сидів в Вінниці в суді, очікуючи на рішення, в Чернівцях в міській раді розгорнулись запеклі баталії навколо рішень сесії прийнятих у його відсутність. Чи то Каспрука збентежила не аби-яка працьовитість депутатів, які без нього відпрацювали рішення аж ТРЬОХ сесій за півтора дні, чи то не будучи впевненим в можливостях своїх політичних покровителів і в очікуванні програшу в суді, вирішив вчергове накапостити депутатам.

Міський голова наклав вето на цілий ряд земельних питань. Про це навіть повідомив в бліц-інтерв‘ю. Але виявляється, що підпис під рішенням про ВЕТО не Каспрука. Хто підписав документи імітуючи підпис мера? Карімова? Чи є це посадовим злочином? Чи може цей конкретний випадок стати причиною повторної відставки Каспрука? Чому посадовці із оточення мера дозволяють собі такі правопорушення? І взагалі: чи керує Каспрук самостійно?», – зазначив у дописі Забродський.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини