Цього року у Чернівцях відремонтували доріг на 120 мільйонів гривень

11.11.2019

У 2017 році директор ДЖКГ Ярослав Кушнірик з 50-ти мільйонів виділених на ремонт чернівецьких доріг спромігся використати 11 мільйонів.

За 10 місяців поточного року ДЖКГ використав 91% коштів передбачених у міському бюджеті на капремонт доріг. Реально роботи виконано на 98%,але деякі підрядники ще формують акти. Про це повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

Зокрема на 2019 рік міська рада виділила на капітальний ремонт доріг та тротуарів суму в розмірі 132 млн. грн. На даний час виконано робіт – на 120 млн. грн.

Для порівняння у 2017 році депутати виділяли 50 мільйонів гривень на ремонт доріг, але керівник ДЖКГ Ярослав Кушнірик зміг використати лише 22% коштів і зробити ремонт доріг у місті на 11 мільйонів гривень. Такі сумні наслідки керування департаментом чиновником з команди професіоналів Каспрука. До речі, Кушнірик за подібні результати не був звільнений Каспруком, більше того, не так давно він отримав високу посаду у міськраді, хоча результатів його роботи також наразі не видно.
В цьому році роботи з капітального ремонту доріг виконувалися на проспекті Незалежності, вулицях Руській, Героїв Майдану, Канівській, Сторожинецькій, Переяславській, Білоруській, Білоусова, Л.Липковської, В.Винниченка, П.Ткачука, Січових Стрільців, Селятинській, Петрозаводській, Вашківській, Возз’єднання та на перехресті вулиць Винниченка – Миру (влаштовано кишеню для автобусів).

Також проводились роботи з капітального ремонту тротуарів біля “Міської дитячої поліклініки”, на проспекті Незалежності та вулицях О.Кобилянської, Героїв Майдану, Білоруській, Руській та Канівській.

Розроблено (відкореговано) проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиць Хотинської (209 млн. грн.), О.Щербанюка (54 млн. грн.), У.Кармелюка (49 млн. грн.), Рівненської (48 млн. грн.).

Крім цього, з обласного бюджету виділено 15 млн.грн. на капітальний ремонт вулиці У.Кармелюка. На даний час тривають тендерні процедури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи