Екс-губернатор Фищук вважає політичним замовленням обшуки в голови обласної ради

08.11.2019

Екс-голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук вважає політичним замовленням обшуки, які провело Національне антикорупційне бюро в кабінеті голови обласної ради Івана Мунтяна 16 жовтня.

Як відомо, НАБУ інкримінує посадовцю отримання хабаря в сумі 180 тисяч доларів за передачу в оренду приватному підприємцю бальнеологічного санаторію «Брусниця» в селі Брусниця Кіцманського району.

 «Стососно обшуків – це, напевно, політичне замовлення. Або хтось зробив політичне замовлення проти [Мунтяна], або це непрофесійність НАБУ», – заявив Фищук, коментуючи справу в ефірі програми «Без емоцій» на телеканалі «Чернівецький промінь» 7 листопада.

 На переконання Фищука, справа навіть не дійде до суду.

«Якщо оголошення було, якщо конкурсна комісія засідала, профільна комісія питання розглядала, на сесії рішення прийнято депутатським корпусом – то при чому тут Мунтян?», – зазначає екс-голова ОДА.

Водночас посадовець відзначив, що сам за рішення про передачу в оренду санаторію «Брусниця» не голосував, оскільки, на думку депутата, воно потребувало детальнішого вивчення, – повідомляє «Чернівецький промінь».

Читайте також: Справа Мунтяна: політичне замовлення або як вплинути на обласну раду вже сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи