Новим прокурором області став Адріан Дутковський

07.11.2019

Сьогодні в Чернівецькій обласній прокуратурі відбулось представлення нового прокурора області.

Ним став Дутковський Адріан Юрійович, який з грудня 2014-го року працює заступником прокурора Чернівецької області.

Нагадаємо, що його попередник Олег Соболь, звільнився за власним бажанням після того як прем’єр-міністр Олексій Гончарук розкритикував його роботу щодо боротьби з контрабандою на Буковині.

Довідка: Дутковський Адріан Юрійович, старший  радник  юстиції

Народився 30 червня 1981 року у м.Львові Львівської області

У 2003 році закінчив Львівський національний університет ім.І.Франка

В органах прокуратури працює з серпня 2003 року. Працював помічником прокурора та старшим помічником прокурора Пустомитівського району Львівської області, помічником прокурора м.Львова, прокурором відділу та начальником відділу нагляду за додержанням законів про адміністративні правопорушення управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Львівської області, заступником та виконувачем обов’язків першого заступника прокурора м.Львова, прокурором Яворівського району Львівської області, прокурором Франківського району м.Львова, заступником прокурора Жовківського району Львівської області.

З жовтня по грудень 2014 р. – начальник відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування злочинів проти життя та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області.

З грудня 2014 р.–  заступник прокурора Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини