Бабусі, яку збило авто Каспрука під міськрадою, після ДТП пропонували гроші за мовчання

07.11.2019

Понад три тижні минуло від ДТП коли під міською радою машина Каспрука збила літню жінку на пішохідному переході. І хоча на брифінгу мер брехливо заявляв, що він контролює ситуацію і цікавиться чи потрібна жінці якась допомога, потерпілу так ніхто і не провідав та не поцікавився станом її здоров’я, а дороговартісні ліки бабусі допомагає купляти дочка.

Два тижні бабуся, яку збило авто Каспрука, пролежала у лікарні з переломом руки. Жінку вже виписали із госпіталю та вона і досі погано спить і змушена пити знеболюючі.

Потерпіла розповіла, що одразу після ДТП від неї намагались відкупитись та пропонували гроші. Їй сказали, що їй дають дві пенсії, якщо вона не матиме претензій до водія.

«Мовчи бабо він дає дві пенсії і забирайся. Він дає дві пенсії шуруй звідси. Я побита кров тече, вилізти на скору не можу, він міряє у мене тиск 200, а він каже бери і забирайся», – обурилась Орися Штефаніца.

Зрештою водій взагалі заявив, що жінка впала сама, і якби не з’явилось відео ДТП, можливо йому б вдалось переконати в цьому поліцію.

У госпіталі жінку із владників також ніхто не провідував. Приходила лише адвокат водія, але не для того, щоб запропонувати допомогу, а запитати, чи старенька може поламаною рукою документи підписати. Постраждала пригадує, як з пересердя прогнала гостю.

Звісно Олексій Каспрук у ДТП не винен, адже не він був за кермом авто. Та у цієї історії є і моральна сторона.

Міський голова міг чисто по людські провідати стареньку та разом зі своїм водієм компенсувати витрати на ліки. Натомість Каспрук відгородився від ситуації, мовляв, не я був за кермом, тож і до потерпілої я не маю приходити, адже перепрошувати немає за що.

Схоже, що не дарма чернівчани говорять, що турботливий Каспрук в мережі фейсбук та перед телекамерами і Каспрук у реальному житті – це дві великі різниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини