Салагора не візьмуть в оновлену Буковинську митницю, – голова Держмитслужби Нефьодов

06.11.2019

Глава Держмитслужби анонсував “дуже суттєві кадрові чистки серед вищого керівництва Чернівецької митниці”. До нової Буковинської митниці не потрапить на посаду керівник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор, запевнив Нефьодов.

Щоправда, кого ще буде звільнено із посад на Буковині, керівник Митної служби не повідомив.

Не готовий говорити. Не коректно мені коментувати по прізвищах. Але в мене меседж, який я давав під час візиту до Чернівців, і висловлював на всіх селекторних нарадах, дуже простий – зараз закінчуються останні тижні роботи ще старої митниці ДФС. І, власне кажучи, це останній шанс для людей показати себе. Хто продемонструє себе надійним, ефективним, чесним і професійним працівником, звичайно, може не хвилюватися за своє робоче місце, адже він буде переведений в Держмитслужбу на постійну основу. Ми будемо шукати можливості залучення до роботи найкращих кадрів“, – сказав Нефьодов у коментарі molbuk.ua

Нагадаємо, що в липні, на нараді в Ужгороді, Президент України Володимир Зеленський розкритикував роботу Чернівецької митниці ДФС та  порадив керівнику Миколі Салагору написати заяву на звільнення. Та Салагор проігнорував вимоги президента, пішов у відпустку, а потім на лікарняний, на якому перебуває і досі.

Коментарі
  • Гепатит токсический-штука серьезная.Лечись,дружище и бросай бухать,пагубно.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини