На КПП «Порубне» знову обшуки

06.11.2019

Понад годину контрольно-пропускний пункт «Порубне» був заблокований

Поки працівники Служби безпеки України в Чернівецькій області перевіряли митників – через українсько-румунський кордон правоохоронці нікого не пропускали.

За цей час на кордоні з Румунією утворилися черги транспортних засобів. Та за годину роботу контрольно-пропускного пункту розблокували.

Нині з неофіційних джерел стало відомо, що вечірня перевірка на КПП «Порубному» пов’язана із незаконним розмитненням машин на єврономерах.

Та ні в СБУ ні на Чернівецькій митниці ситуацію не коментують.

Нагадаємо нещодавно КПП «Порубне» відвідали прем’єр-міністр України та голова Державної митної служби, які зазначили, що через «Порубне» активно возять контрабанду, а ні митники, ні правоохоронні органи Буковини не можуть подолати це явище. Натомість митники звітують про затримання кількох пляшок шампанського чи іншого дріб’язку.

Після візиту прем’єра звільнився прокурор області, якого Олексій Гончарук критикував за недостатню роботу у боротьбі з контрабандою.

Начальник Чернівецької митниці Микола Салагор після прочуханки на нараді від президента пішов на лікарняний, на якому перебуває і досі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини