Бездіяльність Каспрука призвела до відключення 180 квартир від газопостачання

06.11.2019

У Ратуші вперто не помічають самовільне будівництво через яке пошкодили газопровід.

Ще на початку червня ми писали про незаконне будівництво на вулиці Небесної Сотні, 8. Тоді депутат міськради Аліна Олевич з’ясувала, що жодного дозвільного документу на цю прибудову немає, тож зверталась до міського голови та юруправління з метою відреагувати та припинити незаконне будівництво.

Здавалось би ситуація кричуща і Олексій Каспрук, як поборник законності, мав би миттєво відреагувати на ситуацію і численні звернення мешканців. Та Олексій Павлович не дуже переймався проблемою, адже ця незаконна прибудова не політичних опонентів. Більше того, подейкують, що людина, яка зводить цю будівлю, добре знайома меру. Адже пояснити, як в місті може 2 роки тривати незаконне будівництво, і при цьому усі закривають на це очі, важко.

Минуло 5 місяців і те про що попереджували Каспрука таки сталось. Через самовільне будівництво була пошкоджений газопровід, з’явились витоки газу і 180 квартир залишились без газу на невизначений термін.

Проте позиція Каспрука, якого ще 5 місяців тому попереджували про це самочинне будівництво, відверто здивувала. Виявилось, що за весь цей період не можуть знайти власника будівництва, а газопровід, за словами мера, ніхто не пошкоджував.

«Є дві насправді не пов’язані проблеми. Перша проблема – це незаконна добудова, де ми не можемо сьогодні знайти ні власника, нічого. Друга проблема – це відключення від газу“, – заявив міський голова під час брифінгу.

Прізвище приватного нотаріуса, яка 2 роки (!!!) здійснює це будівництво, у червні озвучувала і депутатка міськради Олевич, і наш сайт. Відомі усі її адреси, відомо, що вона нещодавно повернулась із закордону, де відпочивала, але Каспрук вперто «вмикає дурника» і шукає винних поза межами свого кабінету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини