Те, що відбувається у Чернівцях, порушує не тільки Конституцію, але чомусь права сексменшин в пріоритеті у міського голови, – боєць ДУК «Правий сектор»

05.11.2019

Міський голова Олексій Каспрук під час свого брифінгу у понеділок сказав, що накладе вето на рішення депутатів про заборону у Чернівцях ЛГБТ-заходів. За нашою інформацією, вето він таки наклав, але офіційний сайт про це чомусь мовчить. Хоча раніше інформація про вето миттєво з’являлась на сайті.

Очевидно мер просто побоюється реакції суспільства на своє, як він сказав, неоднозначне рішення. Бо одразу після цього він «втік» у не зовсім обов’язкове відрядження до Одеси, і на сесії в четвер не буде.

Але реакція соцмереж не забарилась.

Доброволець, боєць ДУК «Правий сектор», чернівчанин Сергій Скальд розкритикував вето Каспрука на своїй сторінці в мережі фейсбук.

Незвичайний” мер

Мер Чернівців Олексій Каспрук повідомив, що накладе вето на рішення депутатів Чернівецької міської ради про заборону ЛГБТ-спільноті проводити заходи в Чернівцях.

“Я знаходжуся в складній ситуації, бо розумію, що мої опоненти будуть роздмухувати цю ситуацію. З іншого боку, я розумію, що це рішення порушує закони України та Конституцію України”, – сказав Олексій Каспрук.

Не треба маніпулювати словами і посилатися на закон та конституцію! Мало не вперше депутати міської ради Чернівців показали всій країні, що дійсно піклуються про правопорядок свого міста і підтримали петицію щодо заборони “лгбт” провокацій . В країні війна, в Чернівцях взагалі безлад та політична криза місцевого рівня, яка не дає нормально жити чернівчанам. Те, що відбувається в “маленькому Парижі” порушує не тільки конституцію, але й всі десять заповідей, та чомусь права сексменшин в пріоритеті у міського голови.

Круглі столи з лгбт представниками, всебічна підтримка заходів, що рекламують меншість під соусом з прав людини та європейського напрямку. Все це в той час, коли люди повертаються зі сходу, не отримують належної реабілітації і здатні на неадекватну реакцію під час цих заходів.

Чому ми маємо проплачувати приїзд поліцейських з інших областей щоб десяток “грантожерів”, мали нагоду покривлятися на вулицях Чернівців?

Я припускаю, що Олексій Каспрук або в долі з цих грантів, або ж так полюбляє все нетрадиційне, що аж готовий на експеримент “раз ні п…..с” .

Накладаючи вето на рішення по цій петиції, міський голова керується євроінтеграцією та прикладом міста Харків. Чому ж він не керується цими прикладами у благоустрої свого міста? Чому не доводить стан доріг свого міста хоча б до рівня харківських доріг ? Тому що чернівчани – звичайні люди, а мер надає перевагу “незвичайним”.

Я хочу жити в звичайному, затишному місті! Я хочу щоб мої діти дивилися на нормальні, ЗВИЧАЙНІ РОДИНИ.

І мені, як і всім решта, всеодно, що роблять люди в своєму ліжку за закритими дверима.

Тому я не хочу щоб моє місто було “незвичайним”, тільки через те, що у нього “незвичайний” мер», – написав Сергій Скальд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини