Рахунки ДМБК заблоковані. Каспрук знову відсторонить Собка

05.11.2019

За рішенням суду заблоковані рахунки Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин. Це унеможливлює отримання субвенції з державного бюджету. Про це під час брифінгу повідомив Олексій Каспрук.

До таких сумних наслідків «докерувались» Каспрук разом з директором ДМБК Миколою Собком. Підрядник, з яким розірвали договір і не оплатили вже виконану роботу, дуже легко виграв суд і до виплати боргу деякі рахунки ДМБК будуть заблоковані. А поки вони заблоковані то і субвенцію з державного бюджету ми не отримаємо.

«Для того щоб розблокувати рахунки ДМБК, потрібно прийняти рішення виконкому. Його можна прийняти дуже швидко оперативно і в робочому порядку»,  – зазначив Каспрук.

Здається все просто. Скликати виконком має право лише Каспрук, тож щоб вирішити проблему він скличе його прямо в понеділок. Але в понеділок він його чомусь не скликав, а потім поїхав у відрядження на два дні в Одесу на якийсь черговий форум, який важливіший за нагальні проблеми чернівчан.

Між тим на роботу в понеділок вийшов директор департаменту Микола Собко, якого раніше депутати відсторонили від посади на час проведення службового розслідування діяльності ДМБК. Щоправда міський голова зазначив, що депутатська та службові комісії ще не завершили роботу тож Миколу Собка знову відсторонять від посади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи