Щоб змінити ситуацію на ринку автобусних перевезень, потрібно придбати 30-40 автобусів, – Володимир Бешлей

18.10.2019

Ця закупівля обійдеться в 100 мільйонів гривень, тож, на думку керівника ДЖКГ, зараз краще робити акцент на розвитку тролейбусного парку.

На думку директора Департаменту ЖКГ необхідно й надалі робити акцент на закупівлі тролейбусів

Директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей вважає, що місто має й надалі оновлювати тролейбусний парк та закупати нові машини для ЧТУ.

Водночас, питання комунального автобусного парку є дискусійним. Адже закупівля декількох десятків автобусів може коштувати Чернівцям річного бюджету ремонту доріг. Про це Володимир Бешлей повідомив в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь». 

«Я підтримую позицію міської ради, що треба акцент робити на розвитку тролейбусного парку. Ми бачимо, що за останні три роки він суттєво змінився. Сподіваюся, що ця політика буде продовжена», – зазначив Володимир Бешлей.

Натомість, питання комунального автобусного парку поки що не на часі, адже у міста немає грошей на його створення.

«Для того, щоб нам суттєво вплинути на ситуацію на ринку автобусних перевезень, потрібно придбати за бюджетні кошти близько 30-40 автобусів. Це орієнтовно 100 мільйонів гривень. Це, фактично, бюджет, який виділений в рік на ремонт доріг. Тобто нам потрібно перестати ремонтувати дороги і придбати автобуси. Чи місто може собі це дозволити? Це вже вирішувати міській раді та фінансистам», – підсумував директор Департаменту ЖКГ.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини