Каспрук так і не провідав чернівчанку, яку збила його машина під міськрадою

17.10.2019

Обговорюючи ДТП за участі службового авто Каспрука, усі якось забули про моральний бік автопригоди. І мова навіть не про те як жалюгідно і нахабно водій Каспрука і сам мер брехали журналістам. Один про те, що не збивав бабусю, а другий, що він підписував заяву на відпустку ще 11 жовтня, а не зранку в терміновому порядку після ДТП за участі його автомобіля.

На третій день після ДТП ні водій, ні міський голова Каспрук навіть не поцікавились станом здоров’я потерпілої 81-річної Орисі Штефаніци, не провідали стареньку в лікарні в перший день,  не запропонували допомогу, не придбали необхідні ліки. За три дні жоден чиновник міськради не телефонував жінці.

Мер лиш у фейсбуці створив для чернівчан образ любителя котиків і помічника старих та немічних, насправді йому глибоко начхати на чернівчанку, яку на пішохідному переході зніс його водій на службовому «Мерседесі», адже ситуацію з ДТП він назвав «неприємним інцидентом» та «нещасним випадком». Неприємні інциденти забувають, а за нещасні випадки ніхто не несе відповідальності. На це розраховує і Каспрук, і його водій.

Потерпіла, в телефонні розмові з журналістом times.cv.ua, повідомила, що в неї великі гематоми і головні болі, тож сьогодні вона має бути госпіталізована до лікарні. Жінку обурило не те, що за три дні до неї ніхто з міськради навіть не зателефонував, вона й не очікувала на допомогу від владників, а те, що водій та інші працівники міськради розповсюджують чутки, що вона сама впала, а не потрапила під колеса машини Каспрука.

Зрештою, чи уникне водій відповідальності будуть вирішувати в поліції, де відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП. Але якщо водій Каспрука був справді не винен, то в перший же день оприлюднили б відео з камер спостереження. Але в міськраді навідріз відмовились надати це відео. Що приховує і чого так боїться Каспрук? Підозрюємо, що відео може розповісти щось більше окрім того, що водій дійсно збив жінку на пішохідному переході.

А поки триває розслідування, Каспрук може спробувати стати справжнім мером, хоча б для однієї чернівчанки та знайти в собі мужність провідати жінку, яка ледь не загинула під колесами його авто. Шкода лише, що йому це доводиться нагадувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини