У Каспрука готова програма на наступні вибори, бо усі його обіцянки 2014-го року не виконані

11.10.2019

Про це в ефірі програми «Після Новин» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив секретар Чернівецької міськради Василь Продан.

За його словами за що не береться теперішній керівник міста це стає довгобудами. І якщо передивитись обіцянки міського голови 2014-2015 років, то він до сих пір їх обіцяє.

«Мені здається що у нього програма на наступні вибори вже готова. Можна чітко брати його обіцянки 2015-го року і те саме обіцяти, тому що нічого не виконано з того що обіцяно.

Це і басейн в 27-ій школі і басейн біля «Буковини» і вежа на Соборній площі. Я інколи дивуюсь ну скільки можна було на прес-конференціях ось такого наговорити. З серйозним обличчям, по тому ж басейну в 27-ій школі, казати 2-3 роки тому, що документація вже завершена, вже на експертизі, ще день-два потрібно, нам ще тиждень потрібно, а сьогодні ми бачимо до чого це призводить», – зазначив Василь Продан.

На думку секретаря міськради усе це наслідки невміння мером організувати процес. Адже це відбувається  впродовж багатьох років.

«Це ж не два тижня пройшло, не пів року, не рік. Це 2014-го року вже майже 6 років. Це 5,5 років цих обіцянок і бездіяльності. Ну звичайно, що цей результат цілком закономірний враховуючи ту роботу яка велась протягом 5,5 років», – підсумував Продан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи