Каспрука попереджували, що з підрядником, який другий рік не може відремонтувати 22 школу, будуть проблеми

11.10.2019

У Житомирі цей підрядник має кримінальні провадження по багатьох об’єктах

Ще навесні 2018 року за багатомільйонний валютний кредит, який лобіював Олексій Каспрук, у школі №22 розпочалися роботи з тепломодернізації. На дворі вже осінь 2019 року, а ремонт школи й досі не завершено.

Хоча ще до початку робіт депутати неодноразово попереджали міського голову, що він підписує договір з недобросовісним підрядником.

Більше того, схаменутися Каспрука закликали й депутати з Житомира, де цей підрядник по багатьох об’єктах має відкриті кримінальні провадження.

 Про це у програмі «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь» повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Депутати на сесіях вказували міському голові, що це недобросовісний підрядник. Що він вже виконував подібні роботи в Житомирі і там безліч кримінальних справ і не виконані роботи.

Мало того, коли наші депутати їхали на навчання до Німеччини і там зустрілися з депутатами з Житомира, вони наголошували на тому, що ви зараз підписуєте договір з житомирською фірмою – не робіть цього, тому що Житомир має безліч проблем з цим підрядником.

Але міський голова тоді вирішив по-інакшому. Проблеми маємо до сих пір. І це ж не тільки проблеми сьогоднішнього дня. Ці проблеми з цим підрядником і з тими роботами вони нам будуть ще відгукуватися в майбутньому», – зазначив Василь Продан.

Водночас секретар міськради зазначив, що провину за провал ремонтних робіт у 22 школі з підрядником мають розділити міський голова та начальник управління освіти, які не контролюють дії підрядника.

«Звичайно не можна звинувачувати тільки підрядника. Підрядник робить те, що дозволяє міська влада. Тобто якщо ви його не контролюєте, якщо ви з ним продовжуєте договір, якщо ви з ним не розриваєте договір, то звичайно він себе поводить так, як ви йому дозоляєте це робити», – додав Василь Продан.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини