Чи вийде Каспрук на міжнародний рівень шукаючи винних у своїй бездіяльності?

11.10.2019

Нещодавно Олексій Каспрук звинуватив обласну раду у дерибані міської землі. Та за словами секретаря міськради Василя Продана, Каспрук постійно шукає винних у своїх недопрацюваннях: серед депутатів, виконкому, облради і навіть Кабміну. А скоро, певно, вийде на міжнародний рівень.

«Каспрук завжди когось звинувачує, ну прийшла черга обласної ради. Винні виконком, депутатський корпус, фракції, причому різні фракції. Усі фракції у нього були винні за цей час, що він міський голова.

Йому винні ця каденція, попередня каденція. Він вже вирішив розширити своє поле звинувачень і дійшов до обласної ради. Більше того він вже звинуватив і Кабінет міністрів, що у нас не доробляється кінотеатр. Скоро буде виходити на міжнародний рівень, тут він себе не стримує», – зазначив Василь Продан в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь».

Тож не виключено, що невдовзі, у пошуках винних у всіх бідах Чернівців та своїй бездіяльності, Каспрук може добратись зі звинуваченнями до ООН, ОБСЄ, Парламентської асамблеї Ради Європи, а може замахнеться і на Гаазький трибунал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи