Каспрук докерувався. Щоб опалювальний сезон у місті пройшов без зривів потрібно щонайменше 20 мільйонів гривень

10.10.2019

Комунальні підприємства міста стоять на порозі  затяжної кризи, з якої вийти буде дуже не просто. Про це заявив депутат Чернівецької міської ради Богдан Ковалюк у вчорашньому випуску програми «Після новин». За його підрахунками, для завершення опалювального року не вистачить близько двадцяти мільйонів гривень.

«Ми бачимо провальний початок опалювального сезону. Наскільки я прораховував по тих цінах, що вже задекларував уряд і НАК Нафтогаз, нам не вистачатиме близько 20 мільйонів гривень для Теплокомуненерго, щоб завершити цей опалювальний рік до 1 січня 2020 року. Тому останній перерозподіл, коли близько 8 мільйонів гривень спрямували з доріг на комунальні підприємства -це не останній перерозподіл.

Ми перейшли до фази, про яку попереджалося останніх два роки, що не вкладаючи в розвиток, не вкладаючи в модернізацію ми все більше і більше коштів проїдаємо. І от сьогодні така ситуація, що ми проїдаємо мільйони гривень. Ми – маю на увазі комунальні підприємства міста. І знову складається ситуація, що не комунальні підприємства працюють для міста, а коли місто працює на комунальні підприємства. Це є неприпустима річ, її просто так подолати не вийде, і ми матимемо затяжну кризу комунального господарства», – зазначив Богдан Ковалюк.

Джерело: “Чернівецький промінь” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи