Щоб профінансувати вчасний старт опалювального сезону у Чернівцях, гроші забрали з ремонту доріг

08.10.2019

Бездіяльність Каспрука призвела до зриву опалювального сезону.

Щоб місто взагалі не залишилось без тепла, сьогодні на засіданні виконкому змушені були терміново рятувати місто від наслідків бездіяльності міського голови під час підготовки до опалювального сезону в Чернівцях.

Опалювальний сезон може розпочатись вчасно, але для цього «Чернівцітеплокомуненерго» потрібно було виділити кошти. Не менш критична ситуація склалась на «Чернівціводоканалі» та Чернівецькому тролейбусному управлінні.

Тож сьогодні під час засідання виконкому вирішували звідки забрати кошти, щоб надати їх цим трьом комунальним підприємствам.

Вирішили на 8,65 мільйона гривень зменшити видатки на ремонт доріг. Частину цих коштів передадуть «Чернівцітеплокомуненерго» (майже 5 мільйонів) та «Чернівціводоканал» (понад 2,5 мільйони).

ЧТУ ж перерахують 2 мільйони гривень, які планували спрямувати на збір та вивезення сміття.

«Ми змушені вжити таких заходів, для того щоб вчасно розпочати опалювальний сезон, забезпечити життєдіяльність міста з постачання води мешканцям, забезпечити рух громадського транспорту, зокрема, безперебійний рух тролейбусів», – розповів директор Департаменту ЖКГ міськради Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи