Каспрук знову перекладає з себе провину за провальний «День міста»

08.10.2019

Каспрук свідомо не брав участь у підготовці до Дня міста, щоб «призначити» винних у поганій організації

Цьогорічний День міста викликав масу негативних коментарів чернівчан у соцмережах. Люди обурювалися нецікавою програмою заходів та низьким рівнем організації свята.

За словами секретаря виконавчого комітету міськради Антоніни Бабюк однією з причин провального Дня міста стало те, що мер Олексій Каспрук, фактично самоусунувся від його підготовки, а потім почав шукати винних, зокрема секретаря міської ради.

Таку думку вона висловила в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Для мене дуже дивно, що Олексій Павлович не був сам головою оргкомітету з підготовки до святкування Дня міста і до чого тут секретар міської ради? Секретар міської ради має займатися організацією проведення сесій, роботою з депутатським корпусом і таке інше. Як це так можна було Каспруку самому не очолити оргкомітет, адже це таке для чернівчан і для Чернівців важливе свято.

Перекидати вину на когось – це у Олексія Павловича добре виходить, але треба брати відповідальність на себе. Такі важливі заходи мав би очолювати саме він і перевіряти підготовку до них», – зазначила Антоніна Бабюк.

Також секретар виконкому констатувала, що останнім часом День міста втрачає свою цінність, і у святкові дні містяни воліють виїхати за межі Чернівців.

«Дуже шкода, що з року в рік якось нівелюється саме це свято. Читала у соціальних мережах дописи, люди писали, що масово будуть виїжджати на День міста тому, що немає куди піти, немає на що подивитися», – додала Антоніна Бабюк.

Джерело: “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини