Екс-керівник штабу Самопомочі визнав, що на парламентських виборах консультував Слугу народу

08.10.2019

Екс-керівник обласного виборчого штабу «Самопоміч» Олег Мельничук, визнав, що на парламентських виборах консультував «Слугу народу». Про це він заявив в ефірі передачі «Без емоцій» на телеканалі «Чернівецький промінь».

З 2018 року Олег Мельничук був обраний депутатом Чернівецької облради і увійшов до фракції «Самопоміч», а у 2019-му покинув цю політичну силу і вже на парламентських виборах консультував «Слугу народу» на 203 та 204 виборчих округах.

«Я давав поради. Буквально по деяких моментах я консультував. Я рахую, що відсоток моєї допомоги у проведенні виборчої компанії партії «Слуга народу» був дуже мізерний, але ефективний», – розповів Олег Мельничук.

Водночас він уник прямої відповіді на запитання ведучого про те, чи штаб «Слуги народу» неофіційно очолював екс-заступник губернатора Папієва колишній регіонал Олег Унгурян. Але зауважив, що у штабній роботі політтехнолога партійність не має вирішального значення.

«Я не працював в їхньому штабі, тому не можу сказати.  Але я зустрічався з Олегом Унгуряном по деяких питаннях.

Я не розумію чому в політтехнології, в допомозі проведення виборчих компаній ми маємо зважати на те, що він працював в «Партії регіонів», – зазначив Олег Мельничук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи