Каспрук майже рік перебував у відпустці та відрядженнях

02.10.2019

320 днів Олексій Каспрук був відсутній на робочому місці перебуваючи у відпустках та відрядженнях.

З  2014 року до 1 вересня 2019 року міський голова Олексій Каспрук був у відпустках 94 дні. За цей же період Каспрук був у відрядженнях 226 днів.

Тобто за 5 років він майже один рік не перебував на робочому місці. А якщо згадати, що ще 9 місяців повноваження Каспрука були достроково припинені за бездіяльність, то виходить, що за чотири роки роботи він перебував на роботі лиш три роки.

Щоправда громадська активістка та екс-радниця Каспрука Ірина Карімова, розповідаючи нещодавно на своїй сторінці у мережі фейсбук про відрядження Каспрука, ввела громадськість в оману і «забула» про 55 днів відряджень у 2014-му році та певно свідомо зменшила загальну кількість днів відряджень. Більше того, Карімова кумедно порівнює Каспрука з мерами Львову та Києва, мовляв у них і відпустки було більше і відряджень. Але сама ж громадська активістка, по суті, визнає безгосподарність та бездіяльність свого шефа. Адже якщо мери Львову і Києва більше відпочивають, більше їздять у відрядження, і в їхніх містах порядок та вони розвиваються, це говорить про нормальну організацію роботи ними усіх служб, управлінь та департаментів міста. Каспруку наразі це не вдається, чи то через лінь та бездіяльність, чи через банальну неспроможність працювати на розвиток Чернівців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини