Каспрук сподівався, що суд припинить його повноваження, щоб не відповідати за зрив опалювального сезону

01.10.2019

До початку опалювального сезону залишилось щонайменше два тижні, але вже зараз міський голова готує підґрунтя для своїх виправдань та відмовок у разі якщо опалювальний сезон таки буде зірвано.

Ймовірність зриву опалювального сезону у Чернівцях і справді висока. Про це говорили і депутати міськради, і члени виконкому вже давно. Та міський голова запевняв їх, що все добре.

І ось коли «несподівано» наблизився опалювальний сезон, Каспрук нарешті зрозумів, що ситуація критична, будуть проблеми і тисячі невдоволених чернівчан.

Звісно, що господарник кине усі справи й візьметься за вирішення цієї важливої проблеми і стане готувати місто до опалювального сезону. Каспрук же став готувати відмовки у разі, якщо опалювальний сезон у Чернівцях таки не розпочнеться вчасно чи взагалі зірветься.

Задум Олексія Павловича був простий, і він, як це не дивно прозвучить, дуже сподівався на  негативне для себе рішення апеляційного суду у справі щодо дострокового припинення його повноважень, який вчора відбувся у Вінниці. Адже тоді не треба відповідати ні за дороги, ні за водоканал, ні, тим більше за опалювальний сезон, а просто увійти у передвиборчу гонку місцевих виборів у ролі «ображеної жертви».

Та суд переніс розгляд справи, а це значить, що потрібно буде працювати, до чого, власне, Каспрук не звик. Тож він швидко зорієнтувався, і у перенесенні судового засідання Каспрук звинуватив… депутатів. На його думку саме за їх участі готується зрив опалювального сезону щоб викликати обурення чернівчан.

«Наближається опалювальний сезон, щоб він пройшов нормально потрібна участь і депутатів, і тому одним з варіантів розглядається затягнути розгляд справи, «допомогти» провести, точніше зірвати опалювальний сезон, для того щоб викликати обурення чернівчан», – зазначив Каспрук у Вінниці після засідання суду.

Тобто зрив опалювального сезону відбудеться не через те, що міський голова Чернівців ще з квітня самоусунувся та не контролював процес підготовки міста до зими, не через те, що керівник «Теплокомуненерго» довів ситуацію на комунальному підприємстві до критичної і очікує чергової фінансової допомоги з бюджету, а саме через депутатів і перенос засідання суду.
Звісно, чернівчани вже звикли до регулярного пошуку Каспруком винних у своїй бездіяльності, але здається цього разу Олексій Павлович перевершив сам себе. Та кожна його відмовка, це тривожний дзвіночок для чернівчан, адже це означає, що доведеться знову терпіти дискомфорт через нездатність керівника міста організувати ефективну роботу комунальних підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини