Обшанський спробував виправдатися, чому отримав поза чергою квартиру в центрі Чернівців (відео)

30.09.2019

У вересні 2015 року заступник голови Першотравневої районної ради Сергій Обшанський став на квартирну чергу за далеким 2235 номером. А вже за місяць виконком райради до якого входив Обшанський, виділив йому квартиру у центрі Чернівців в обхід черги.

Факт отримання квартири у такий сумнівний спосіб Обшанський визнає. Але намагається переконувати, що квартиру він отримав по спеціальній черзі для чиновників і навіть ще не встиг її приватизувати.

Про це Обшанський повідомив в ефірі програми «Без емоцій» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Я не можу ні спростувати, ні заперечити.Документи є, я і в 2016 році запрошував всіх журналістів на вулицю Синагоги,13 подивитися що це і куди це.

Квартиру я отримав не в обхід черги. Якщо би було в обхід черги то громадські активісти, люди, які думають, що в обхід черги, подали би до суду і давно вже все виграли. Це була контрольна черга для людей, які працювали у міській та районних радах», – зазначив Обшанський

Також Обшанський розповів, що квартира, нібито, перебуває а аварійному стані, ремонт у ній він не робив, не приватизовував і у будь-який момент готовий її віддати.

«Аварійність не скасовано. Там квартира на 12 квадратних метрів. Дах там повністю провалився. У мене немає відповідних коштів для ремонту. Але з часом я зроблю і буде все нормально.

До речі, ця квартира на 12 квадратних метрів, яка не житлова, можна так сказати, то я навіть її не приватизовував. Вона службова. Тобто, якщо буде рішення віддати – будь-ласка, я віддаю ключі, бо там дверей немає. Будь-ласка, користуйтеся», – додав Обшанський.

Коментарі
  • Голубой воришка. Фальшивое ссыкливое чмо. Только бабушек травить и взятки с запуганных вымогать. Кусок говна

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини