Господарність Каспрука. Стадіон, на який з бюджету виділяли 2 мільйони, вартував місту майже 10 мільйонів гривень

27.09.2019

Але стадіон ще й досі не добудували

Обіцяти новий стадіон на вулиці Головній Каспрук почав ще в 2015 році, хоча кошти на цей стадіон «вибив» ще Віталій Михайлішин.

В листопаді 2015 Каспрук повідомив, що новий сучасний стадіон на вулиці Головній збудують до червня 2016-го року. Міський голова похвалився, що кошторис складає 12 мільйонів, і лише 2 мільйони потрібно виділити з бюджету, а 10 мільйонів надає FIFA.

Але в 2016-му роботи так і не розпочались, і на все, що спромоглися за рік, це закласти капсулу з посланням нащадкам на місці будівництва.

В березні 2017-го будівельні роботи таки розпочались, і  Каспрук миттєво розповів, що за гарної погоди будівельні роботи закінчать ще влітку. Щоправда не уточнив, якого року. І не дарма, адже роботи зупинились, а у серпні Каспрук заговорив про необхідність додаткових коштів і відклав завершення робіт на кінець 2017-го.

Та навіть за наявності коштів, стадіон так і недобудували, а в 2018-му він пообіцяв здати його в липні.

Активні ж роботи на стадіоні розпочались лише після дострокового припинення повноважень Каспрука за бездіяльність. Але коли роботи були близькі до завершення у крісло мера повернувся Олексій Каспрук. Щоправда йому знову не стало літа щоб завершити роботи. І тепер вже у вересні 2019-го знову на сесії заговорили про дофінансування ще на 1,5 мільйони гривень.

На сьогодні стадіон і досі не завершений, і коли це станеться наразі невідомо. Але дивним чином вартість дольової участі з міського бюджету зросла майже в 5 разів.

Якщо у 2016-му Каспрук хвалився, що міська рада дасть з бюджету лише 2 мільйони, а 10 мільйонів профінансує FIFA, то виявилось, що на сьогоднішній день з бюджету міста на цей об’єкт витратили майже 10 мільйонів гривень.

І щось нам підказує, що скільки б коштів ще не виділили на цей об’єкт, окрім порожніх обіцянок, Каспрук не здатен на результат і на завершення будівництва стадіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи