Винуватцем ситуації із будинком на Рівненській є недолугий мер міста, який кришує забудовника, – Чесанов

26.09.2019

Сьогодні під час сесії міськради найгарячішим питанням стало обговорення скандального будівництва на вулиці Рівненській, 10.

Нагадаємо мешканці, які купили квартири в цьому будинку, вже роками вимагають від забудовника, щоб він нарешті здав в експлуатацію будинок і вони змогли заїхати в свої оселі. Але забудовник вперто ігнорує власників квартир і лише годує їх обіцянками.

Проблему можна було б вирішити, якби міський голова Чернівців Олексій Каспрук проявляв хоча б якусь ініціативу, зустрівся б з забудовником та вирішив усі проблемні питання. Натомість мер, у звичній для себе манері, перекладає усю провину на депутатів міськради.

Через це між Каспруком та депутатом міськради Анатолієм Чесановим сталась словесна перепалка з взаємними образами.

«Ви звинуватили депутатів у тому, що вони ніколи не робили. Земельну ділянку і всі відносини з цим забудовником вів пан Бабчук (колишній директор ДМБК, – прим. ред.), ваш «лєпший корєш». Ви разом з ним ні разу не організували зустріч з цим забудовником», – зазначив Анатолій Чесанов.

За словами депутата, за часів коли містом керував Віталій Михайлішин, аналогічні проблеми з цим забудовником виникали і під час будівництва торгового центру «Проспект». Але депутати захистили інтереси чернівчан, зустрілись з забудовником, який виконав усі умови чернівецької міськради.

На думку Анатолія Чесанова, мер особисто відповідальний за ту ситуацію, що склалась зараз по Рівненській, 10, оскільки він «кришує» цього забудовника і підставляє чернівчан.

«Винуватець в цьому один, – недолугий мер міста Чернівці, який «кришує» цього горе-забудовника і підставляє наших чернівчан.

Коли починали це будівництво ми казали, що буде проблема, адже людина повністю ігнорує всі норми будівництва. Але жодної реакції з боку мера на наші зауваження не було.

Ви не наполягали на тому щоб були проведені службові розслідування по вашим підлеглим, які по вашому «одобрямсу» надали йому містобудівні умови заднім числом», – заявив Анатолій Чесанов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини