Хабар квартирою? Після отримання квартири донькою Федорука, забудовник отримав необхідні документи

26.09.2019

Після того як донька Федорука стала власницею квартири в будинку на вулиці Рівненській, проблемний забудовник отримав необхідні дозволи на будівництво.

Сьогодні на сесію міськради знову прийшли обурені мешканці з вулиці Рівненської, 10, які боряться із забудовником Немирюком. Їх секцію вже роками не можуть здати в експлуатацію через недобросовісного забудовника та бездіяльність міського голови Олексія Каспрука.

На думку секретаря міськради Василя Продана така ситуація склалась через корупцію у міській владі та Департаменті містобудівного комплексу. Зокрема він нагадав, яким чином забудовник розраховувався з «потрібними людьми» квартирами. За дивним збігом, квартиру в цьому будинку отримала донька екс-мера та екс-нардепа від Чернівців Миколи Федорука.

«Проблема пов’язана з тим хабарництвом в департаменті та керівництві міста, яке було з 2014 по 2019 роки. В 6-му під’їзді була ще більша проблема. Проблему ми цю знайшли, – це хабар квартирою. Квартира № 217 оформлена на доньку Федорука. Коли без документів, на дитячому майданчику, дозволили побудувати ще один будинок», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини