Каспрук намагається тиснути на суддів у справі про свою відставку

24.09.2019

Вже невдовзі Чернівці знову можуть позбутися самого бездіяльного мера в історії міста. У понеділок,30-го вересня, відбудеться чергове засідання Вінницького апеляційного суду у справі дострокового припинення повноважень Олексія Каспрука.

Нагадаємо, що депутати міськради через бездіяльність міського голови та численні порушення відправили його у відставку.

Згодом Чернівецький суд поновив його на посаді. Щоправда адвокати Каспрука розуміли, що оскаржити законні підстави припинення повноважень не вийде, тож «чіплялись» за процедурні моменти.

Зараз справу розглядає вже Вінницький апеляційний суд, і цілком можливо, що вже 30-го вересня суд винесе рішення. Тож Каспрук вирішив, що єдиний шанс втриматись в кріслі – це психологічний тиск на суддів. Щоправда, робив він це у звичній для себе, дещо хамовитій манері.

Зокрема на брифінгу Каспрук, виправдовуючи свою цілком вірогідну поразку у суді, натякнув, що опоненти з суддями вже все «порішали». Більше того, рішення суду не на його користь він назвав незаконним.

«Якщо вдруг десь там судді приймуть не дуже законне рішення щодо припинення моїх повноважень, я переконаний що я виграю у вищий інстанції», – заявив Олексій Каспрук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини