Парки повинні бути місцями сімейного відпочинку, а не для розпиття алкоголю, – Богдан Ковалюк

19.09.2019

Депутат міської ради розповів, чому у Чернівцях повинні заборонити продаж алкоголю у парках та скверах

Депутат Чернівецької міської ради Богдан Ковалюк розповів, чому, на його думку, у скверах та парках Чернівців повинні заборонити продаж алкоголю. Як заявив у коментарі журналістам “Чернівецького променя” депутат, таке рішення зможе перетворити парки та сквери на місця виключного для сімейного відпочинку, а не для розпиття алкоголю.

«Цього року місцевим радам дали повноваження обмежувати та забороняти продаж алкоголю. Тому цей проект рішення спрямований на те, щоби навести лад в парках і перетворити їх у такі зони, де дійсно хочеться відпочивати сім’єю, а не в місця для спільного споживання алкоголю», – каже Б. Ковалюк.

Депутат вважає, що сьогодні світ змінюється, і новий тренд – без шкідливих звичок, але зі здоровим, якісним харчуванням. Відповідно, і в розвитку ресторанного бізнесу можна спостерігати нові тенденції.

«Тому алкоголь не є тим магнітом, який притягує клієнтів до ресторанного бізнесу. Вважаю, якщо заклад харчування розташований у парку – він уже має перевагу перед іншими. І дуже прикро, якщо в такому випадку заклад орієнтується на продаж алкоголю. Вони повинні орієнтуватися на відвідувачів парку. А це мами з дітками та сімейні пари», –  заявив пан Богдан.

За словами депутата, після усіх процедур погодження, проект рішення винесуть на розгляд сесії у жовтні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи