Кушнірик, під час замовлення проектно-кошторисної документації ремонту Руської, забув про заміну зливової мережі та розвідного водогону

17.09.2019

Вулицею Руською знову курсує транспорт. Як і обіцяли, її відкрили 16-го вересня. На одному із найскладніших дорожніх об’єктів Чернівців підрядник встелив нижній шар асфальту. А завершить ремонт вже навесні наступного року.

Затримка викликана низькою якістю проектно-кошторисної документації, яку замовили в часи коли Департаментом ЖКГ керував Ярослав Кушнірик. Зокрема замовили лише заміну тільки магістрального водогону, а про розвідний водогін меншого діаметру, який був як решето забули, і його заміна не передбачалась. Забув професіонал Кушнірик, як його любить називати Каспрук, і про ремонт зливової мережі, яка знаходиться в аварійному стані.

Окрім того під час встановлення термінів ремонту не врахували, що на цій ділянці велика сітка підземних комунікацій, які не дозволяють використовувати важку техніку під час виконання ремонтних робіт.

«Це один з найскладніших об’єктів, який ремонтувався за останні 4-5 років у Чернівцях. Під землею досить велика сітка комунікацій, дорога вузька, тому багато робіт доводилось проводити фактично в ручну», – зазначив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

Нагадаємо, що зараз екс-очільника ЖКГ Кушнірика Каспрук призначив керівником департаменту розвитку територій, який відповідатиме за більш серйозні проекти у Чернівцях. Зокрема зараз обговорюють проект побудови мосту, який поєднає старий та новий проспект Незалежності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи