Чернівецька «Буковина» програла «Вересу» (відео)

15.09.2019

У дев’ятому турі чемпіонату України чернівецька «Буковина» грала на виїзді з командою «Верес» (Рівне).

На жаль, м’яч у воротах Романа Чопка опинився вже на 12 хвилині зустрічі. Арбітр гри Роман Галіцин вирішив, що Віталій Полянський порушив правила у боротьбі з Михайлом Шестаковим та вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті реалізував Юрій Соломка.

Як повідомляє сайт ФСК «Буковина», у першому таймі запам’яталися небезпечні простріли гравців «Буковини» Василя Гакмана і Тараса Сивки, а також небезпечний «постріл» Василя Палагнюка. А вдруге господарі поля відзначилися наприкінці першого тайму. Після удару Маряна Мисика м’яч влучив у поперечину воріт чернівецької команди та від Ігоря Солдата опинився у сітці.

У другому таймі міг відзначитися Василь Палагнюк. На жаль, Василь знову у ворота не влучив. «Буковина» поступилася з рахунком 0:2 та ніяк не може залишити останню сходинку турнірної таблиці.

 

«Верес» (Рівне) – «Буковина» (Чернівці) – 0:2 (0:2)

14 вересня 2019 р. Млинів. Стадіон «Колос». 820 глядачів.

Арбітр – Галіцин (Київ), асистенти арбітра – Семанюк (Івано-Франківськ), Парасунько (Київ), четвертий арбітр – Фірсов (Рівне), спостерігач арбітражу – Зайцев (Нікополь).

 

«Верес»: Бабійчук, Чеботаєв, Любчак, Петько, Солдат, Кучеров, Морозенко (Євдокимов, 77), Гребенюк (Пінчук, 84), Соломка (Микитин, 81), Мисик (Сад, 86), Шестаков (Яременко, 74). Запасні: Фіяло, Ющишин, Ховбоша, Дударенко.

«Буковина»: Чопко, Азаренко, Раулюк, Гакман, Сантрапинських (Жумига, 88), Сивка, Шишигін (Понєдєльнік, 63), Полянський, Іванченко (Крашневський, 74), Мєлконян, Палагнюк. Запасні: Медведєв, Томнюк, Мунтян.

 

Голи: Соломка (12, з пенальті), Солдат (43).

Попередження: Морозенко (49), Кучеров (73), Соломка (80) – Іванченко (39), Сивка (62).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини