Через ремонтні роботи у Чернівцях обмежать подачу води

13.09.2019

У зв’язку  із проведенням робіт по заповненню резервуарів чистою водою на н/с «Попова» після  ліквідації пориву магістрального водогону «Дністер-Чернівці» 13 вересня   подача води в Чернівцях буде здійснюватись наступним чином:

В районах міста: проспект Незалежності, Героїв Майдану, Південно-Кільцева, Руська, Авангардна, Головна, Воробкевича, Івасюка, бульвар Героїв Крут, Ентузіастів, Щербанюка, Достоєвського, Небесної Сотні, О. Кобилянської, Соборна площа, Штейнберга, Богомольця, Гакмана, Кафедральна , Дзержика, Горіхівська, Заставнянська, Стрийська, Кармелюка та прилеглих вулиць з 10:00 год. до 19:00 год. 13.09.2019 р. та з 22:00 год. 13.09.2019р. до 07:00 год. 14.09.2019р. водопостачання буде обмежене або з пониженим тиском.

Водопостачання Садгірського району та вулиць: Золочівської, Бережанської, Рогатинської, Тисменецької, Чортківської, Гусятинської,  Січових Стрільців, Фастівської, Гагаріна, Севастопольської, Руської( від Л. Кобилиці до Руська,183), Білоруської, Узбецької, Б. Хмельницького, Сагайдачного та прилеглих  буде здійснюватись без обмежень, – повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи