Каспрук у відрядженнях вирішує свої особисті питання за кошти чернівчан, – Віталій Михайлішин

10.09.2019

Значну частину своєї каденції  мер Олексій Каспрук провів у різноманітних відрядженнях. Щоправда, жодної користі від них місто не відчуло. До того ж вояжі нашого міського голови оплачувалися з кишел чернівчан.

Про це в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів депутат Чернівецької міської ради від фракції «Рідне місто» Віталій Михайлішин.

«Я хочу нагадати всім мешканцям міста, що всі відрядження – це за кошти чернівчан, тобто, тих людей, які сплачують подати.

І коли міський голова розказує, що відрядження оплачує приймаюча сторона, то я хочу нагадати, що ні. Відрядження оплачуються. Всі дні, коли міського голови немає на місці йому нараховується заробітна плата.

Того ми бачимо, що людина хоче за рахунок чернівчан обїздити весь світ. Замість того, щоб займатися містом. Тому що місто це живий організм. Постійно щось трапляється, Потрібно бути на місці і потрібно реагувати одразу», – зазначив депутат.

На думку Віталія Михайлішина, у багатоденних закордонних вояжах Олексій Каспрук вирішує виключно свої особисті питання і для міста від них немає жодної користі.

«Неодноразово, коли ми питали – розкажіть будь-ласка для чого виїздили, який плюс Чернівцям, що отримають містяни від ваших відряджень?

Я розумію, якби поїхала людина, домовилася за нові інвестиції, і ми побачили, що відкриваються підприємства, створюються робочі місця, отримуються додаткові кошти до бюджету. Нічого цього ми не бачимо.

Ми бачимо лише задоволену людину, яка два тижні пробула в Канаді, тепер у Німеччині. Яка під час відряджень вирішує свої особисті питання вирішує», – додав Віталій Михайлішин.

Колишній керівник Чернівців переконаний, що за такі дії чиновників треба запроваджувати кримінальну відповідальність.

«На мою думку це не просто бездіяльність. Я б за це запроваджував кримінальну відповідальність та карав би людей,. Тому що це використані кошти не за призначенням. Потрібно бути на місці і працювати на благо чернівчан і на благо нашого міста», – підсумував Віталій Михайлішин.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини