Салагор виступив проти Зеленського та «втік» на лікарняний

09.09.2019

Керівник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор, якому президент Володимир Зеленський рекомендував звільнитися з посади, після завершення відпустки пішов на лікарняний.

Про це кореспонденту УНІАН повідомила начальниця відділу кадрів митниці Світлана Побережник. За її словами, у Салагора відпустка завершилась сьогодні, 9 вересня. Проте посадовець на роботу не з’явився, натомість сьогодні вранці повідомив своїм колегам про те, що він оформив лікарняний.

«Станом на сьогодні він перебуває у стані тимчасової непрацездатності», – сказала співробітниця митниці.

Як раніше повідомляв УНІАН, 6 липня під час наради на КПП «Ужгород» президент Володимир Зеленський закликав керівників Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької митниць написати заяви про звільнення.

Після того, як всі вони проігнорували вимогу Зеленського та пішли у відпустки, президент розкритикував виконувача обов’язків керівника ДФС Олександра Власова у невиконанні обіцянки звільнити керівників митниць західних областей України.

Згодом Власов сам написав заяву на звільнення. Пізніше голова Державної митної служби України Максим Нефьодов повідомив, що досі ніхто з керівників чотирьох митниць не написав заяви про звільнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи