Каспрук цинічно піариться на родинах загиблих учасників АТО

05.09.2019

На сьогоднішній сесії Чернівецької міської ради депутати вкотре розглядали спірне питання земельної ділянки на вулиці Дзержика.

Справа полягає у тому, що свого часу ця земельна ділянка була виділена працівниці обласної філармонії. Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, який на той момент здійснював повноваження міського голови, наклав на це рішення вето, адже на цю ж земельну ділянку претендувала родина загиблого учасника АТО Леоніда Петихачного.

Однак, працівниця подала до суду, який прийняв рішення про скасування вето. При цьому, з’ясувалося, що розмір земельної ділянки становить не 10, а всього лише 5 соток.

У цій ситуації логічно було б дочекатися завершення судової тяганини та виділити дружині та маленькій доньці загиблого атовця нормальному земельну ділянку.

Та Олексій Каспрук вирішив цинічно попіаритися на родині загиблого і за будь яку ціну проштовхнути питання виділення спірної ділянки. Він та деякі депутати з наближеної до нього фракції сьогодні відверто шантажували депутатів.

Таку думку висловив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, який пропонував зняти це питання на до вивчення.

«На мою думку, неправильно, коли родина загиблого ще й у суді має вирішувати, чия це буде частина землі. Ми бачимо, які сили в міській раді хочуть розпалення конфлікту і піару на загиблих. Вважаю це аморальним. Бо є можливість отримати в іншому місці не 5 соток, а 10. То для чого постійно стравлювати чернівчан? Ми бачимо, що міський голова цього хоче і все для цього робить. І одна з партій його в цьому підтримує. Задля цього вони навіть використовують родини загиблих. Вони що, не усвідомлюють, що відправляють родину загиблого Героя ще на один фронт – судовий. Щоби вони ще роками судилися за цю ділянку. Для чого, якщо це модна вирішити одним голосуванням? Бо комусь хочеться робити на цьому піар», – зазначив Василь Продан.

Та шантаж Каспрука спрацював і 22 депутати проголосували за спірне рішення, яке він проштовхував.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини