Щоб повернути європейським партнерам грант 1,2 мільйони гривень Каспрук хоче потопити Чернівці у смітті

28.08.2019

У Чернівцях триває епопея з поверненням гранту, який виділявся нашому місту на будівництво притулку для тварин та був використаний  не за призначенням.

Нагадаємо, що свого часу у рамках транскордонного співробітництва Чернівці отримали кошти на будівництво притулку для тварин.

Зокрема, грант у розмірі 45 тисяч євро (1,27 мільйони гривень) нам надала Румунія. Ці гроші Олексій Каспрук та його підлеглі використали для будівництва вольєрів у притулку.

І все б то воно нічого, але облаштування вольєрів не передбачалося проектом. Тож, наші європейські партнери, які завжди рахують кожну копійку, справедливо дійшли висновку, що кошти були використані не за цільовим призначенням і зажадали їх повернення у повному обсязі.

Каспрук наївно сподівався, що таку розтрату йому пробачать та відправив до Бухаресту тодішнього директора Депараменту ЖКГ Ярослава Кушнірика домовлятися.

Домовитися Ярославу Денисовичу, звісно, не вдалося.

А тому постало логічне питання – де брати гроші, щоб повернути борг?

І тут Олексій Павлович знайшов «оригінальний» вихід. Вчора на апаратній нараді він запропонував фінансовому управлінні підготувати рішення про перерозподіл бюджету, щоб забрати 1,2 мільйони гривень з прибирання прилоткової території вулиць і цими коштами погасити борг перед європейськими партнерами.

У Чернівцях і так не вистачає коштів на прибирання тротуарів і доріг. Та для того, щоб виправдати свою недолугість Каспрук готовий остаточно потопити Чернівці у смітті.

Андрій Тисовський

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини