На Буковині депутати міськради хочуть висловити недовіру міському голові

20.08.2019

У Новодністровську Чернівецької області депутати міської ради мають намір висловити недовіру міському голові Анатолію Болдашеву.

Про це на власній Facebook-сторінці повідомила депутат Новодністровської міськради Наталя Цимбалюк, пише molbuk.ua.

Я виконала свій законний обов’язок депутата! Далі, ще багато, потрібно зробити. Не все у моїх силах……АЛЕ……або ми доводимо, що ми громада ,яка не хоче щоб нас мали за дурних, або далі живемо з тим , що маємо сьогодні. Недовіра – це перший крок і все залежить від депутатів ! Їм, або подобається весь безлад у місті, або вони діють по закону і совісті, враховуючи думку та інтереси людей , які живуть в Новодністровський ОТГ! Думайте!“, – написала чиновниця у Facebook.

Також вона оприлюднила світлини відповідного проекту рішення. Ним пропонується висловити мерові Новодністровська Анатолію Болдашеву недовіру, а також скасувати рішення про преміювання міського голови та його заступників.

За повідомленням Наталії Цимбалюк, це питання може бути розглянутим на сесії Новодністровської міськради 22 серпня.

Анатолій Болдашев був обраний міським головою Новодністровська на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2015 року. Він балотувався від політичної партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” і набрав 29,31% голосів виборців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини