Ремонт вулиці Руської мають завершити до кінця року

16.08.2019

Через аварійні підземні комунікації об’єкт виявився значно складнішим, ніж був «на папері»

Ділянка вулиці Руської від Сагайдачного до Шевченка виявилася значно складнішим об’єктом, ніж була «на папері». Про це розповів директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

«Вулиця просто пронизана павутиною з хаотично облаштованих мереж. Там і мережі зв’язку, і газопровід. А водопровідні труби взагалі в аварійному стані. На одній із труб, яку ми замінювали, не було «живого» місця – лише болти, чопи та шви від зварки», – каже В. Бешлей.

Найближчим часом профільна комісія проведе нараду, аби визначити – вкривати вулицю лише нижнім шаром чи стелити ще й верхній.

«Під час обстеження ґрунту ми з’ясували, що фундаменти будинків там недостатньо міцні, аби витримати роботу важкої техніки. Тож, можливо доведеться обмежитися лише нижнім шаром асфальту. Проте, останні слово буде все ж за фахівцями», – каже директор департаменту ЖКГ.

У будь-якому разі, до кінця року вулицю повинні завершити. Про це запевнив Володимир Бешлей. Наразі комунальники разом із підрядником замінили підземні мережі, під’єднали будинки до нового водопроводу та на початку вересня розпочнуть стелити асфальт.

Джерело: “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи