Депутатам міськради пропонують гроші за голосування на користь ТОВ «Рейтинг», – Чесанов

15.08.2019

Завтра на сесії деякі депутати спробують протягнути «шкурняк» від ТОВ «Рейтинг». У разі прийняття рішення, замість громадського простору з зонами відпочинку та дитячим майданчиком, як це було в генплані, на цьому місці з’явиться висотка або черговий торговий центр. Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук повідомив депутат міськради від фракції «Рідне місто» Анатолій Чесанов.

За його словами за позитивне голосування по цьому питанню депутатам пропонували значні кошти. Тож хто завтра проголосує за це питання, певно піддався таки спокусі.

Депутат обурений, що це рішення взагалі змогло потрапити на сесію і дивується пасивності міського голови Олексі Каспрука, адже вкрасти землю в громади ТОВ «Рейтинг» намагається вже давно. А останній раз їм допоміг навіть директор комунального ринку «Газкомплектприлад» на території якого «Рейтинг» також має кілька незаконно збудованих магазинів.

Анатолій Чесанов звернувся у своєму пості до правоохоронців, ЗМІ та громадських активістів щоб проконтролювали це питання, а Каспрука закликав зняти його з розгляду і провести службову перевірку, як воно взагалі могло потрапити на розгляд сесії.

«Звертаюся до громади міста, активістів, журналістів, правоохоронців, громадських діячів, а також до Чернівецького міського голови Олексія Каспрука.

В минулий четвер, в порядок денний чергової сесії МР один з депутатів вніс питання: «Надати Департаменту МБК дозвіл на внесення змін до детального плану територій багатоквартирної житлової забудови, обмеженої вулицями Героїв Майдану, Рівненської, Сторожинецькою та проспектом Незалежності».

Цим рішенням хочуть внести зміни в існуючий план, де фактично проведено розподіл ділянок під житлову та громадську забудову, включаючи ділянки воїнів АТО.

Усе було б нічого, але коли почали розбиратися, виявилося, що цей проект підготовлений по заяві скандальної ТОВ «Рейтинг-2018».

Хочу нагадати,- це та фірма, яка незаконно збудувала декілька магазинів на землі нашого міського комунального підприємства «Газкомплектприлад» (ринок на вулиці Шухевича (Дубінська).

Саме ця фірма під ці магазини намагалася раніше і продовжує зараз спроби відвести 30 соток землі та нагло їх вкрасти у громади.

Таких намагань було декілька і завжди здоровий глузд перемагав,- Рейтингу відмовляли. Останній раз таке намагання було у лютому цього року. Саме тоді Каспрук О.П. був усунутий, і депутати віднеслися відповідально та відмовили.

Тоді заявником був директор ринку. Уявіть,- директор ринку!

Директора одразу треба було звільнити, але не сталося, суд поновив Олексія Павловича, і не встигли. А зараз чергово намагаються протягнути схему!

Хочу проінформувати громаду, що згідно генерального плану міста на цій землі (на розі Проспекту Незалежності-вул.Шухевича) планується громадський простір (сквер), з зонами відпочинку, дитячими майданчиками, фонтанам, тощо.

Не вкладається в голову, як взагалі можно було винести проект МР від рейдера, який хоче вкрасти землю у громади?? Хто це погодив???Взагалі нічого не бояться!!

Чому мовчить міський голова?

Що, Олексій Павлович, це ваша «лебедина пісня»? Так, ця фірма намагалася підкупити депутатів і сума «винагороди» була дуже велика,- побільше вартості декількох пентхаусів! Але, де ваша совість? Як можно було погодити винесення цього питання на сесію? Чому не дати по шапці організаторам схеми?

Завтра о 10 годині засідання сесії і третім питання будуть намагатися проштовхнути це питання. Не здивуюсь, що хтось піддався спокусі((

А для громади є можливість зробити висновки! Усе просто – хто проголосував, у того…

У Олексія Павловича також є нагода виправити ситуацію і показати що він міський голова!! Шляхів декілька:

1.Зняти питання з розгляду сесії і оголосити службове розслідування;

2.Накласти вето, тощо.

Подивимося…», – написав Анатолій Чесанов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи