Василь Продан сподівається, що майбутні нардепи повернуть громаді міста будівлю Нацбанку

14.08.2019

Екснардепи «Народного фронту» від Буковини, фактично, вкрали у громади міста приміщення у центрі Чернівців

Після того, як ліквідували регіональні філії Національного банку України, постало питання, кому відійде ошатна будівля у центрі Чернівців. У більшості обласних центрів ці будівлі передали у власність громад міста. Однак, у столиці Буковини цей процес загальмувався.

Причиною цього стали вже екснардепи Микола Федорук та Максим Бурбак, які вимагали передати це приміщення «Ощадбанку», яким керує їхній однопартієць з «Народному фронту» Андрій Пишний.

Громада міста виступила рішуче проти цього. А наприкінці червня уряд прийняв, нібито, компромісне рішення та передав будівлю на баланс Пенсійного фонду.

Попри це, секретар Чернівецької міської ради Василь Продан сподівається, що депутати нового скликання від Буковини будуть мудрішими за деяких своїх попередників та сприятимуть тому, щоб приміщення Нацбанку таки стане власністю громади міста. Про це він розповів в ефірі програми «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь».

 «Взяти питання з тим же Нацбанком. Ми чітко розуміємо для чого це робили, і хто це робив. Маю надію, що теперішні депутати повернуть ситуацію в інший бік і будівля Національного банку відійде чернівецькій громаді», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини