Радниця міського голови Шепелько та активіст Воронка забули про обіцянки знайти меценатів на будівництво скейт-парку?

12.08.2019

Питання скейт-парку у Чернівцях знову підняли у групі СтопХам Буковина в мережі фейсбук.

Нагадаємо, що громадські активісти Тетяна Шепелько, яка зараз вже є радницею Каспрука, та Юрій Воронка намагались використати молодь, яка вимагала будівництва скейт-парку у Чернівцях, щоб створити черговий конфлікт під час сесії міськради.

Було прийнято рішення про облаштування скейт-парку у парку «Жовтенвий» проте саме активісти наполягали, щоб його створили у парку Шевченка на місці танцювального майданчику, де раніше було заплановано створити Парк науки. Зрештою після того як власне молодь визнала, що їм всеодно де буде збудований скейт-парк і їх влаштовує локація у парку «Жовтневий», активісти Шепелько та Воронка відступили і навіть пообіцяли, що залучать меценатів до будівництва скейт-парку.

Департамент ЖКГ свою частину зобов’язань виконав, а ось радниця мера та активіст чи то забули про обіцянки чи ситуація їх більше не цікавила, оскільки не містила конфліктної складової.

Тетяна Ільчук, поцікавилась долею цього проекту у групі СтопХам Буковина в мережі фейсбук

«У даній групі неодноразово піднімалося питання скейт-парку у Чернівцях. Дане питання тривалий час також піднімалося на сесіях МР. На сьогоднішній день результату нема. Але, як не дивно, міська рада (ДЖКГ) виконали свої зобов’язання. Виділили кошти, землю (парк Жовтневий), є проект, який вже пройшов державну експертизу. Все готове, тільки немає співфінансування від меценатів, яких мали залучити активісти. Дуже хочеться почути, що далі?

Яка доля даного проекту? Чому нема анонсованих меценатів? Коли у Чернівцях буде скейт-парк?», – написала вона.

За збігом обставин одразу після появи даного посту повідомили, що сьогодні в 17-ій годині відбудеться нарада у міськраді, саме по питаннях будівництва скейт-парку у Чернівцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини