Чому Каспрук приховував, що працівники Теплокомуненерго 3 місяці не отримують зарплату?

12.08.2019


Нещодавно з’ясувалося, що з того моменту, як суд поновив Олексія Каспрука на посаді працівники комунального підприємства «Чернівцітеплокомуненерго» не отримували зарплату. Всі ці три місяці Каспрук знав про наявну проблему. Однак, за словами секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана ретельно приховував інформацію від депутатського корпусу та членів виконавчого комітету.

Про це Василь Продан повідомив в ефірі програми «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«З 23 квітня місто знову очолює Олексій Каспрук. І буквально 10 днів назад зясувалося, що саме з 23 квітня  не виплачується зарплата працівникам Теплокомуненерго

Коли вже ця проблема вийшла на обговорення сесії та виконавчого комітету, я так само запитував у керівника Теплокомуненерго – чому три місяці ви мовчали? Він каже, що не мовчав, а доповідав керівництву міста. Чому тоді керівник міста нікому не повідомляв про це, ні депутатський корпус, ні мене, як секретаря міської ради. По суті, всі ці три місяці, коли працівники теплокомуненерго не отримували зарплату, це трималося у таємниці», – зазначив Василь Продан.

На думку секретаря міськради, це могло бути пов’язано із виборами та підтримкою Каспруком одного з кандидатів.

«Я припускаю, що це могло бути пов’язано із виборами. Не хотів мер міста подавати негативну інформацію. Мабуть, йому здавалося, що це будуть використовувати проти нього. Він підтримував одного з кандидатів і, можливо, боявся, що цьому кандидату будуть дорікати – дивіться, ваш однопартієць не може забезпечити зарплату і навести лад на Теплокомуненерго.

Але ж ти не мовчи. Ти думаю про людей, а не про вибори.

Так само не розумію, чому мовчали працівники комунального підприємства. Що з ними робили, як їх вмовляли три місяці і сидіти без зарплати», – додав Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини