Грантові 1,2 мільйони, які чиновники Каспрука використали не за призначенням, доведеться повернути європейським партнерам (відео)

06.08.2019

Грант на 45 тисяч євро (1,27 млн.гривень) Чернівцям виділив Бухарест

Понад три роки тому у Чернівцях відкрили Притулок для тварин. Грант у 45 тис. євро на транскордонний проєкт виділив Бухарест. Та ці кошти використали не за призначення. Нині ж партнери вимагають, аби міська рада повернула ці гроші.

Олексій Каспрук в цьому не бачить проблеми і зазначає, що кошти повернуть. За його словами ніхто не вкрав гроші на цьому проєкті, просто вийде, що вольєри в притулку ми збудували не за грантові європейські кошти, а за власний рахунок. Єдине про що забуває розповісти мер, це те, що ці кошти не передбачені в бюджеті. Тож покривати збитки керівництва Каспрука доведеться забравши їх з кишені чернівчан і відповідно з ремонту доріг та тротуарів.

Пояснити чому кошти використали не за призначенням їздив до Румунії Ярослав Кушнірик, але європейцям аргументи чернівецького чиновника здались заслабкими, тож штрафні санкції лишились у силі.

Якби міський голова був господарником, то після таких збитків, він би ніколи більше не допустив Кушнірика до відповідальної посади в міськраді. Але натомість міський голова підвищив його у посаді і поставив керувати серйозним проєктом, який пов’язаний з значними коштами. Зрештою, якщо Кушнірик і там «накерує» на мільйонні збитки, завжди можна залізти в кишені чернівчан, які оплатять таку безгосподарність команди Каспрука.

Коментарі
  • Шось мені здається що коли цих та інших грантових коштів поруч ходили пан Кирпушко з пані Порчук…

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини